Vi tilbyder gratis fragt ved køb af over 300,00 DKK

Top

Førstehjælp til vinterhår

  /  Hårpleje   /  Førstehjælp til vinterhår

Mine bedste råd, hvis du har trist “vinterhår”

Når et hår er skadet, er overfladen dårligere til at reflektere lyset, da pladerne i skællaget stritter og ikke ligger fladt mod hinanden. Det giver håret et mat udseende, der gør det svært at skjule, at dit hår har brug for hjælp.
Dit hår udsættes for forskellige stress faktorer såsom UV-stråler, saltvand, klorvand, forurening og måske også hårfarve, varmeredskaber og børstning, det er altsammen med til at slide ekstra på håret.
 
Mine bedste råd er: En gennemført plejerutine er uhyre vigtig, da du skal angribe og pleje håret fra alle vinkler. Spring aldrig conditioner over i din baderutine. Friser håret grundigt igennem, så alt håret har fået gavn af produktet. Du har brug for at tilføre alle de gode fedtstoffer, som din vask lige har renset hår stråene for. Brug en hår kur fast en til to gange om ugen – dit hår vil takke dig for det❤️ Hvis du har langt hår, så flet det eller samle det, så det ikke bliver unødigt uglet i løbet af natten.

Personligt er disse 2 serie mine favoritter:

Jeg helt vild med Oway’s Rebuilding serie, med basilikum og pink iris. Den har den skønneste duft og der er både en intensiv kur behandling i salonen, og shampoo og hårkur til hjemmebehandling. Serien virker genopbyggende, giver styrke, pleje og masser af glans til håret. Man kan mærke at hårets kvalitet forbedres for hver gang man bruger det.

Ultimate Nutris fra Roverhair er også en af mine favoritter. Den har et højt indhold af keratin, det er keratin i håret der nedbrydes når håret bliver slidt og ved at tilfører keratin ved hver vask forbedre den hårets. Det er 3 produkter til hjemmebrug; 1 shampoo, 1 hår maske og 1 fillerspray. Jeg anbefaler at du i starten bruger alle 3 produkter hvergang du vasker hår og efterhånden som du kan mærke styrken kommer tilbage til dit hår, så bruges shampoo og fillerspray ved hver vask og hår masken 1-2 gange i ugen.

Skriv en kommentar

You don't have permission to register

Reset Password