Top

Velkommen

  /  Ikke kategoriseret   /  Velkommen
Velkommen til min blog
Jeg hedder Gitte Brandt Damgaard, er frisør, stylist, International Master Trainer for Oway og med medejer af Hairskin.dk. På hjemmefronten er jeg gift med Thomas og sammen har vi 5 sammenbragte drenge i alderen 8 til 21 år.
Jeg elsker mit fag og mine forskellige uddannelser gør at min hverdag er yderst varierende. Min passion for rene og naturlig produkter gør at mit arbejde med Oway altid er interessant.
Her på bloggen vil jeg dele min hverdag med jer, jeg vil fortælle om de styling opgaver jeg synes er spændende, vise jer lækkert hår og masser af inspiration, så vil jeg dele mine gode råd i forhold til pleje af hår, valg af produkter ( her er jeg selvfølgelig præget af Oway, men jeg vil være bund ærlig ) der vil også være noget om make-up, mode, stil mm.
Håber I vil følge med og MEGET gerne kommentere på mine indlæg, så jeg på den måde kan finde frem til det som har jeres interesse.
 
Velkommen til 🙂
Kh Gitte

Skriv en kommentar