Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Top

Smukke firmagaver

  /  Smukke firmagaver

DE SMUKKESTE FIRMAGAVER FÅR ALLE TIL AT STRÅLE

Tænk, hvis dine firmagaver fik det bedste frem i alle. Hvis du fik ros for at have valgt lige netop den gave. Forkæl dine medarbejdere eller samarbejdspartnere med lækre, luksuriøse og økologiske skønhedsprodukter. Firmagaver fra hairskin.dk får alle til at stråle og er en smuk måde at rose eller sige tak på. Både når de store og små sejre skal fejres, når julelyset glimter eller en kunde skal have ekstra opmærksomhed.

 

BÆREDYGTIG INDPAKNING

Ønsker I at få jeres smukke gaver pakket ind, gør vi det bæredygtigt og med glæde. Vores indpakninger er lavet af genbrugs- og miljøvenlige materialer.

 

FIRMAGAVEKORT DIREKTE TIL MAIL ELLER MOBIL

Det er også muligt at købe e-gavekort. Ønsker I at sætte jeres eget personlige præg på e-gavekortene, skal I sende jeres ønsker, herunder billede, firmalogo eller begge dele til info@hairskin.dk, så kontakter vi jer indenfor få dage med en bestillingsvejledning.

 

image001.gifBESKATNING AF FIRMAGAVER

Giver man firmagaver til en værdi af højest DKK 800,00 inklusiv moms pr. medarbejder/samarbejdspartner, er der ingen beskatning, men gives der ikke andre gaver i løbet af året kan der gives op til DKK 1.100 i julegave, uden man beskattes af det.

 

BETALINGSMULIGHEDER

Du kan enten vælge at købe gaverne med firmakortet, mobilepay eller via EAN, såfremt jeres virksomhed er valideret i NemHandelsregisteret.

 

 

Sammensæt jeres egen gave, eller vælg blandt nedenstående gaveæsker (Alle priser er inklusive moms):
You don't have permission to register

Reset Password