Fri fragt ved køb over 300,00 DKK

Top

Simple Skønhedsrutiner i en travl hverdag

  /  Hudpleje   /  Simple Skønhedsrutiner i en travl hverdag

Faret vild i hudplejejunglen? Her er 3 nemme rutiner, som sørger for at give din hud det aller bedste indenfor naturlig og eksklusiv skønhedspleje.

Er dit toiletskab fyldt med produkter, du sjældent eller aldrig bruger? Så er det tid til at få ryddet op.

Udvalget af hudplejeprodukter kan sommetider føles som en jungle, og kan være svær at navigere i. Det er nemt at miste overblikket over råd, rutiner og produkter. 

Derfor får du her 3 nemme rutiner alle har tid til. De er overskuelige, men samtidig grundige nok til, at din hud får den nødvendige pleje – både morgen og aften.

Trin 1: Rens din hud med ét produkt

Det skal du gøre: 

Det vigtigste for en sund hudpleje er en ren hud. Derfor skal du altid rense din hud helt fri for make-up, sved og urenheder. Det gør, at dine produkter bedre kan optages. Her er det vigtigt, at du finder et mildt renseprodukt, der ikke også fjerner noget af hudens naturlige fedtlag, så du bliver sårbar over for bakterier. Rens kan fåes i både mousse, creme, gel og olie. Disse 3 er helt klart mine favoritter!

 

Det kan du bruge:

Cleansing Foam fra Pañpuri

Pañpuri – Lotus Defense™ Gentle Cleansing Foam er velegnet til alle hudtyper. Den blidt rensende skum renser forsigtigt og giver en klarere, smidigere og pH-afbalanceret hud.

Omhyggelig rensning – Fjerner snavs, overskydende olie, forurenende stoffer og andre skadende elementer med det kraftfulde Sacred Lotus-vand og ekstrakt, kombineret med flavonoidrig mælkebøtte, der afgifter huden.

Fugtbevarende – Renser uden irritation med Black Willow bark og hud-beroligende kaktusstammeekstrakter – begge kendte for deres evne til at bevare hudens naturlige fugtighedsbarriere.

Petal-Soft Lather – Skum med et unikt, cremet sæbefrit skum gennemsyret af forfriskende antydninger af grapefrugtskal, dermatologisk testet også ved følsom hud.

Oway – Perfect Skin Cleansing Creme

Oway perfect skin cleansing cream er en ansigtsrens fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, fyldt med antioxidanter, som beskytter cellerne mod frie radikaler.

Den fjerner effektivt men skånsomt, make-up, toksiner og urenheder fra huden. Denne fugtbevarende cleansing cream mindsker rødme og ældningstegn. Ideel til normal til tør hud.

Bruges morgen og aften. Masser nænsomt på ansigt og hals.

Fjern med vand og påfør De-stress tonic potion.

Nordic Amber – Anti-age Face Cleansing Gel

NORDIC AMBER – Anti-Age Face Cleansing Gel anbefales til alle hudtyper morgen og aften for at opnå maksimale resultater med din efterfølgende pleje.
Anvendes med lette bevægelser på et lille stykke vat.
Din hud efterlades frisk, ren med en sund udstråling.
Effektive antioxidanter fra ren Rav genopbygger og gør huden mere glat og smidig.
I stedet for vand anvendes Aloe Vera, som virker anti-inflammatorisk samt heler og forfrisker.

Trin 2: Påfør en naturlig mist eller tonic.

Det skal du gøre:

En mist bruges som fugtgiver til at opfriske, skabe balance og give næring. Derudover hjælper en mist også til, at dine produkter efterfølgende trænger bedre ind i huden (hvorfor den er genial i den her rutine). Du påfører bare din mist i lette sprays i ansigtet og på halsen – easy-peasy.

 

Det kan du bruge:

Pañpuri – Lotus Defens Toning Essence

Pañpuri – Lotus Defense™ Toning Essence er en alkoholfri, ultra let mist, der holder huden hydreret, afbalanceret og beskyttet.

Fordele:

On-the-go Illumination -Fugtgivende Sacred Lotus og Aloe Vera-vand, genopfylder din hud med næringsstoffer, og holder det glat og glansfri hele dagen.

Træthed og irritationsbarriere – Lægger et botanisk usynligt slør af glycofilm, der blokerer for snavs og forureningspartikler, mens P-vitamin stimulerer mikrocirkulationen, mindsker sløvhed og minimerer tegn på træthed.

Opløftende mist – Brug den lette mist når som helst med en alkoholfri, ultrafin tåge, der indeholder afkølende antydninger af grapefrugtskal, der genopliver og opløfter, mens huden holdes blød, hydreret og sund.

OWAY – DE-STRESS TONIC POTION

Oway de-stress tonic potion er fremstillet af naturlige ingredienser; biodynamisk nød, økologisk purpursolhat, lilla ris og skjolddrager.

Stresset og energiforladt hud bliver genopfrisket og beroliget. Den fjerner døde hudceller og producerer et tyndt lag af hydrering, der forbereder huden til efterfølgende behandlinger.

Trin 3: Påfør din olie eller creme

Det skal du gøre:

Efter du har påført din mist eller tonic, er du nu klar til at påføre dit plejeprodukt. Det kan være en creme, du er glad for – eller du kan nøjes med en olie. Olie eller din creme er med til at blødgøre huden og beskytte huden mod forureninger, og den rette olie/creme vil sørge for, at din hud får de rette vitaminer. Du dupper eller masserer bare et par dråber creme eller olie ind i huden.

 

Disse kan du bruge:

Oway – Radiance Face Balm

Oway radiance face balm er en ansigtscreme fremstillet af naturlige ingredienser; biodynamisk nød, økologisk chia, patauá og cistus incanus. Den er beskyttende, nærende, fugtgivende og rig på antioxidanter. Radiance face balm mindsker ældningstegn, rødme og efterlader huden blød og smidig.

Bruges morgen og aften på rent, tørt ansigt og hals. For forbedret målrettet brug, kombiner med Oway regenerating booster eller Oway replumping booster.

Pañpuri – Lotus Defense Face Treatment Oil.

Pañpuri – Lotus Defense™ Face Treatment Oil er en eksklusiv olie, er reducerer rynker, udglatter og fugter huden.
En dybt nærende, let, 100% naturlig og økologisk ansigtsbehandlingsolie fra dyrebare blomster og botaniske planter, perfekt til enhver, specielt tør, følsom hud, der har brug for hydreret, fast og ungdommelig hud med en sund glød.

Naturfarm – Green Door Face Creme

NATURFARM – Green Door Face Cream egner sig til alle hudtyper. Den fugter, genopbygger og beskytter huden mod aldersforandringer.

Green Door Face Cream indeholder citrusekstrakt, som stammer fra appelsiner og indeholder effektive aminosyrer, sukker, peptider og proteiner. Den særlige appelsincelle ekstrakt giver huden dens elastiske egenskaber tilbage, som da den var yngre. Alle negative aspekter af hudældning formindskes.

Green Door Face Cream anbefales til alle hudtyper og er særlig velegnet til hud med alderstegn som f.eks. fine linjer, rynker og solskader.

Bonustip til din hudpleje:

Det kan være en god idé at finde ét særligt hudplejemærke, du stoler på – som for dig er overskuelig og letforståelig. 

 

God fornøjelse med din hudpleje rutine. Jeg håber at disse råd kan hjælpe dig i en travl hverdag og husk at du altid kan skrive til mig med spørgsmål til din hudpleje.

Kh Gitte

Skriv en kommentar

You don't have permission to register

Reset Password