Fri fragt ved køb over 300,00 DKK

Top

Sådan får du en smuk kulør

  /  Hudpleje   /  Sådan får du en smuk kulør

En selvbruner giver den smukkeste kulør og er især perfekt til de første sommerdage, hvor man skal ud og blotte lidt hud.

Efter en lang vinter kan det nærmest virke angstprovokerende, at skulle vise sine blåhvide skuldre og ben frem. Men med en god selvbruner, der giver et naturligt og sundt skær, bliver det en fornøjelse at lufte sommertøjet og den bare hud.

Guide til selvbruner

Har du endnu ikke prøvet at snyde dig til en lækker sommerglød med selvbruner, vil vores guide gøre det en del nemmere for dig.

Der er nemlig mange gode grunde til at spæde din egen farve op med selvbruner, som giver et flot, sikkert og naturtro resultat, når bare du kender de gode tricks og undgår uheldige kiks.

Har du fået mod på at prøve en selvbruner, guider vi nedenfor til alt det du bør vide, så du kan smøre dig til smuk kulør.

Sådan virker en selvbruner

Takket være molekylen dihydroxyaceton, som forkortet kaldes for DHA, giver selvbruneren en flot brun farve til huden. DHA er en sukkermolekyle, som også findes i plante- og dyreceller og som bruges til at nedbryde glukose.

Til gengæld er brug af selvbruner en ufarlig måde at få farve på, sammenlignet med at ligge og stege i solen, som helt sikkert giver flot kulør, men også risiko for tidlig aldrig og alvorlige celleskader.

Sådan gør du dig klar til at bruge selvbruner

Vi anbefaler at der går mindst 48 timer fra, at du har fået farvet og rettet bryn, vokset ben eller overlæbe til at du lægger en selvbruner.

Lad være med at anvende bodylotion før du bruger selvbruner.

Er huden gennemfugtet af creme, kan selvbruneren nemlig have svært ved at hefte og du vil få et ujævnt resultat.

Brug hellere en let bodyoil efter du har påført selvbruneren, den kan hjælpe dig med at fordele selvbruneren jævnt.

Fabulous Bodyoil fra Oway er perfekt og den fedter ikke.

Vent gerne seks til otte timer, før du går i bad.

Både krop og ansigt skal gerne eksfolieres forinden, så døde hudceller og tør hud poleres væk. Tørre pletter vil nemlig suge mere farve til sig, og dermed kan du risikere en ujævn farve. Her kan du med fordel bruge OWAY – Beauty Beautifying body peeling, som efterlader huden næret, genopfrisket og glat, takket være den mekaniske virkning af etisk grøn ler. Den stimulerer desuden cellefornyelse og fjerner overskydende talg fra huden.

Oway -Fabulous Body Oil

OWAY – Beautifying Body Peeling

Vælg den rigtige selvbruner

Der findes efterhånden et utal af forskellige typer selvbrunere.

For det første findes der Instant-selvbrunere, som giver farve med det samme. Dernæst almindelige selvbrunere, hvor farven udvikler sig over seks til otte timer. Der findes gradvise selvbrunere, hvor du over længere tid kan smøre dig til mere farve. Sidst men ikke mindst findes der blandingsdråber, som bruges i din egen krops- eller ansigtdolie/creme.

Hos Hairskin har vi bevidst valgt Tan-Luxe serien☀️😎

Tan-Luxe har sat sig for at revolutionere selvbruner-branchen ved at lave produkter, der er skræddersyede, multi-funktionelle og nemme at anvende. Produkterne er blevet testet grundigt for at finde den allerbedste løsning til markedet. Hvis ikke holdet bag Tan-Luxe selv er 100% tilfredse med sammensætningerne går de tilbage til tegnebrættet og starter forfra.

Ved at anvende patenteret teknologi opnår Tan-Luxe produkter en naturlig, lækker glød – der intet har at gøre med de gammeldags, tungt pigmenterede tanning brands. Tan-Luxe kalder konceptet Transparent Tanning, og det er den mest naturlige, lugtfri, skjoldfri løsning på markedet.

Læs mere her om de mange varianter fra Tan Luxe.

Sådan gør du

Efter du har eksfolieret og tørret huden, fordeles selvbruneren i bløde cirkler.

Du bestemmer selv, om du vil starte oppefra og ned, eller i stedet starte ved fødderne og arbejde dig op.

Husk at være ekstra omhyggelig med at få smurt farven godt ud ved ankler, knæ og albuer, da den tørre hud kan tage mere imod farve. Smør produktet ud i bløde cirkler, og hold hele tiden øje med, at du får selvbruneren fordelt jævnt og over det hele, så du ikke får striber.

Husk at smøre lidt selvbruner på håndryggen, så overgangen fra håndled til hånd ikke bliver for brat.

Husk ALTID at vaske hænderne, da orange håndflader er en af de største begynderfejl, når det gælder selvbrunere.

I ansigtet fordeles selvbruneren med mindre cirkler. Gå eventuelt efter ved bryn, overlæbe og kæbe med en ren og tør vat rondel.

Hvor længe holder farven?

Det varierer efter din hud og produktet, men farven vil som regel holde i tre til fire dage. Dernæst er det bedst at skrubbe farven af og begynde forfra, så du ikke bliver orange af flere lag gammel selvbruner.

Husk at fugte huden godt i dagene i mellem, det holder på snydefarven i længere tid og giver en lækker og velplejet sommerhud.

Skriv en kommentar

You don't have permission to register

Reset Password