Vi tilbyder gratis fragt ved køb af over 300,00 DKK

Top

Pañpuri

  /  Pañpuri

VISDOM OG VIDEN

Pañpuri er et moderne livsstilsmærke med en østlig filosofi. Pañpuri tilbyder hudpleje, hårpleje og livsstilsprodukter af høj kvalitet samt wellnessprodukter og -tjenester. Pañpuri-produkter kombinerer en bred vifte af traditionelle planter, rødder og blomster med en moderne velvære-tilgang.

Pañña betyder visdom, mens Puri ikke kun betyder et hellig sted, men også har konnotationer af, at binde det der er bundet, og gøre det ukendte kendt.

Pañpuri repræsenterer et sted, hvor vi vågner op til den perfekte balance og harmoni mellem vores indre og ydre selv. Pañpuri tror på den østlige filosofi, at ægte skønhed er mere end huddyp og kommer indefra.

 

FILOSOFI

Pañpuris økologiske tilgang: Bevidst luksus

Fokus på eksotiske, skattede østlige botaniske planter – Ingen parfume / duft tilsat. Kun 100% rene æteriske olier bruges til at skabe unikke, karakteristiske dufte  Cruelty free – Ingen aluminium, mineralolier, parabener, phenoxyethanol, phtalater, SLS og silikone – Klorfri og soja-blækemballage – Kun et minimumsniveau af milde konserveringsmidler (0,3 til 0,5% maksimalt), et antal, der betragtes som sikkert og godkendt til brug af kosmetiske regulatorer i alle lande.

You don't have permission to register

Reset Password