DanishEnglishGerman

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Top

Iles Formula

  /  Iles Formula

Iles Formula

Simplicity meets maximum performance

Som en af de mest succesfulde hårstylister i skønhedsbranchen, er Wendy Iles i dag globalt anerkendt for sin evne til at mestre både kunsten og videnskaben bag smukt hår og fantastisk hårpleje.

Gennem Wendys mange år som hårstylist på nogle af de mest prestigefyldte kampagner i hår-industrien samt sin tjans som hårstylist for de største stjerner, identificerede Wendy tidligt et behov for effektiv, high performance hårpleje, der kunne genoprette skader og give synlige resultater både for kendisserne på den røde løber og modellerne i de verdensomspændende skønhedskampagner. Wendys passion for hår – kombineret med hendes utrættelige søgen efter formularer, der kan booste hårstråets gendannelse og helbred – førte til skabelsen af Iles Formula.

Wendy brugte et årti på at drage kloden rundt for at finde kraftfulde ingredienser og komplekser, der kunne give øjeblikkelige resultater for hendes celebre klientel. Hvad der begyndte som en skønhedshemmelighed bag kulissen er nu lanceret for offentligheden i form af tre-trins high performancehårplejesystemet Iles Formula. Produkternes unikke kombination af navnebeskyttede reparations- og pleje-ingredienser er hemmeligheden bag Iles signaturlook: hår der ligner spundet silke.

You don't have permission to register

Reset Password