DanishEnglishGerman

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Top

Hvorfor bruge Silver shampoo?

  /  Hårpleje   /  Hvorfor bruge Silver shampoo?
En silvershampoo er en shampoo tilsat blå eller lilla farvepigment. Farven er kontrastfarve til gul og har til formål at ophæve de gule undertoner, der kan opstå i et lyst, blondt eller gråt hår.
Silvershampoo kan bruges i lysnet, afbleget, naturligt blondt eller gråt hår.
Hvis dit blonde hår har et gyldent skær,  eller hvis du bare gerne vil have en kold nuance i dit lyse hår,  så kan en silvershampoo være løsningen.
Silver shampoo kan give et køligt look til din hårfarve og et klarere look til dit grå hår.

Der er stor forskel på silvershampooer. Der findes ligeså mange forskellige silvershampooer, som der findes forskellige hårfarver. Nogle silvershampooer er bygget op på blå farvepigmenter og andre på lilla farvepigmenter. Jo sundere dit hår er, jo mindre tager det imod farven fra shampooen. Har du et sundt hår, vil du opleve, at du skal bruge silvershampoo oftere og lade det trække længere, end hvis du har slidt og skadet hår, for at du opnå en virkning.

På salonen når jeg har lysnet hår på mine kunder, anbefaler jeg altid Silver shampoo fra Roverhair, da den afgiver rigtig meget lilla farvepigment. Ved gentagende brug giver den virkelig et køligt look til en lysnet farve. Hvis håret er meget medtaget efter flere lysnede behandlinger, vil jeg anbefale Oway´s helt nye Hblonde Hairbath som er rig på fugt og proteiner. Den giver derfor ekstra pleje og styrke til et medtaget hår, samtidigt med at den neutraliserer det gyldne skær. Den indeholder bl.a. daddelolie som gendanner, nærer og giver hårets fibre elasticitet. Det lyder da lækkert ikk😉

Mit eget grå hår efter vask med Silver Steel hair bath fra Oway. Den kan jeg bruge efter hver vask. Den giver et klart look og neutraliserer de gyldne toner der kommer i mit grå hår. Den renser mildt og efterlader mit hår blødt og glansfuldt. Love it 🙂

Oway Silver Steel hair bath

SIlver Steel hair bath fra Oway vil jeg anbefale til det grå hår, for et mere klart og køligt look.

Roverhair Blonder Silver Shampoo

Roverhair Blonder Silver Shampoo der giver en kølig tone til dit farvede hår.

Oway Hblonde Hair Bath

Oway Hblond Hair Bath er bygget op på lilla farvepigmenter.

Disse 3 silvershampooer er mine favoritter. Men hairskin har mange andre at byde på. Se flere her…

Kh Gitte

PS. Vask dit hår igennem 2 gange med en silver shampoo for et mere intenst resultat 😉

Post a Comment

You don't have permission to register

Reset Password