DanishEnglishGerman

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Top

Hvad er Balayage?

  /  Hårpleje   /  Hvad er Balayage?

Alle taler om det…

Ordet er fransk og betyder “strøg”. Det dækker over en fremgangsmåde, hvor man maler farven med en pensel direkte på håret, og opnår en langt mere naturlig farve uden den store kontrast, som f.eks. kommer ved reflekser.
Farven males ikke helt op til rødderne, men lægges så den i stedet går fra lysest, til lidt mørkere op mod rødderne. Det betyder altså, at du ikke skal bruge lige så meget tid og penge på at vedligeholde dit hår. Der kommer ingen markant udvoksning og derfor bliver du ikke afhængig af, at skulle vedligeholde din farve.
Balayage laves i mange længder. Fra en lang page og til hår der når langt ned på ryggen. Er du i tvivl om dit hår er langt nok, så spørg endelig…
 
Jeg elsker at lave balayage. Det er skønt at arbejde så kreativt med håret og bagefter se hvor smukt det bliver. Men vogt jer for de forskellige billeder af balayagehår på SoMe. Mange af dem er der lagt diverse filter på, så de snyder altså en hel del. Desuden er håret tit stylet med krøllejern eller andet styling redskab, så det giver altså ikke helt det samme look i et lufttørret hår.
 
Balayageteknikken kan laves fra længere page og ned efter. Mange frisører er i dag dygtige til at lave balayage. Spørg evt. din frisør om det er noget de gør i og om de vil anbefale det i dit hår. Det kan godt betale sig at undersøge market lidt.
 
Kh Gitte

Post a Comment

You don't have permission to register

Reset Password