Top

Gråt er hot

  /  Hårpleje   /  Gråt er hot

Gråt kort eller langt gråt

Jeg har haft denne korte frisure i de sidste 6 år og har været vildt glad for den, det har været SÅ nemt, i sær når man ofte går i bad 1-2 gange om dagen. Men nu trænger jeg noget nyt, noget helt andet, så jeg har bestemt mig for at lade mit hår gro langt. En sej kamp, når man starter med en længde på 9 mm. i siderne, men nu skal det være, så er det bare med at holde ud.

 Mine bekymringer omkring det lange hår er mange;

  • Vil jeg fortryde det ?
  • Vil mit hår begynde at kruse og krølle?
  • Og den værste: Vil jeg komme til at ligne en kedelig gråhåret heks? Men nu skal det være, du kan følge min kamp her på bloggen! Jeg vil følge de 5 råd jeg altid selv giver til mine kunder når de spørger mig om hvordan man bedst plejer og passer på sit hår mens det vokser sig lang.
  • Brug conditioner HVER gang du har vasket håret med shampoo. Det kan ikke understreges nok. En god conditioner giver proteiner til håret, lukker skællaget, samt forsegler håret med en ydre skal af beskyttelse. Ved at forhindre håret i at tage skade, kan en conditioner hjælpe dig godt på vej med at få langt hår hurtigt. Og på den korte bane, kan du også nyde et mere skinnede og arbejdsomt hår, som vil være nemmere at rede ud. 
  • Brug en hårolie dagligt, Hårolie giver nemlig en masse fugt til håret og gør det mere smidig og medgørligt – det er især dejligt, hvis du har lidt svært ved at styre det. Olien giver en utrolig flot blankhed i håret – skønt hvis du har tendens til mat og kedeligt hår. Har du krøller eller gråt hår, ligesom mit vil hårolie gøre en stor forskel på, hvordan håret kommer til at sidde – og vil få det til at se sundere ud.
  • Giv dit hår en hårkur en gang om ugen – hårkur giver ekstra fugt og pleje til håret den er mere dybdevirkende på håret end en conditioner. Slut altid din kur behandling med en conditioner da den lukker håret.
  • Spis et vitamin tilskud til håret, de skal indeholder Biotin. – Biotin er et vandopløseligt vitamin, også kaldt B7 eller Vitamin H, som er vigtigt for kroppen, og indgår i blandt andet forskellige stofskifte reaktioner. Kroppen bruger biotin til at omsætte fedt, kulhydrater og aminosyrer.
  • Saksen er din ven, husk at få klippet spidserne…ca. Hver 3. til 4, Måned er du i tvivl om dine spidser trænger, så spørg din frisør…!
Kh Gitte (nu med pagehår)

Skriv en kommentar