DanishEnglishGerman

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Top

Bruger du solcreme?

  /  Hudpleje   /  Bruger du solcreme?
Jeg kan stadig glemme det på mig selv… Jeg ender altid med at sidde på en café i solen en af de første solskinsdage og så kommer jeg hjem og er helt rød i pæren😉
Men så opdagede jeg dagcreme med farve, primer og SPF – sådan en kan jo overhovedet ikke undværes. Huden bliver naturligt smuk og udglattet, samtidig med at den er beskyttet hele dagen med solfaktor. Det er altså smart!
Min favorit er helt klart Age Defy+ Moisturiser fra Green People med SPF 15, den er så skøn og helt uden duft!
Men tilbage til det med at huske solcremen. Jeg er begyndt at lade min stå på håndvasken sammen med håndsæben, så husker jeg det nemlig. Når nu vi ved hvor skadelige solens stråler er, så er det jo ret dumt at lade være.
Men den kan være uoverskueligt at finde rundt i, hvilken solcreme der er bedst, hvilken solcreme der giver mest beskyttelse, hvilken solcreme der er uden for meget kemi osv.

Fakta om solen☀️

Solens stråler indeholder to typer ultraviolette (UV) stråler; UVA og UVB.
Det er lysstråler og kan ikke ses. Det
er vigtigt at beskytte sig mod begge stråler. UVB-stråler kan give solbrændthed, solskoldning og soleksem. UVB-strålerne er især dem, som giver risiko for hudkræft, mens UVA-strålerne kan ødelægge hudens DNA og medføre ældning af huden. Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at man er ekstra påpasselig, når UV-indekset er 3 eller mere.

Fakta om solcreme☀️

SPF står for Sun Protection Factor og er den beskyttelse produktet giver mod UVB-stråling.
I Danmark anbefaler Sundhedsstyrelsen SPF 15. Det kommer selvfølgelig an på hudtype, for hvis du har lys, skandinavisk hud er anbefaleringerne SPF 30 eller 50.
Det samme gør sig gældende hvis du skal opholde dig i solen i længere tid fx på stranden en varm sommerdag, så er anbefalingen SPF 30.
Hos hairskin har vi bevidst valgt at forhandle solcremer fra Green People, da deres solcremer er duftfri økologiske produkter uden parfume eller æteriske olier. De er rige på antioxidanter og med høj UVA/UVB beskyttelse.
Fås både med SPF 15 og SPF 30 til børn og voksne:
  • Velegnet til ultra sart hud og dem der plages af varmeknopper/eksem
  • Bredspektret UVA/UVB beskyttelse, beskytter mod 97% af UVB strålerne
  • Aloe Vera, Myrra og Kamille bevarer hudens fugt og lindrer solmættet hud
  • Grøn te, Edelweiss og Rosmarin antioxidanter beskytter mod UV betingede celleskader
  • Vandafvisende Bivoks, blokere ikke hudens porer, ideel til varmeknopper og følsom hud
  • 84% certificerede økologiske ingredienser

INGREDIENSER DE IKKE ANVENDER;

Naturally No – natriumlaurylsulfat (SLS), natriumlaurylethersulfat (SLES), gluten, parabener, MI, MCI, triclosan, propylenglykol, lanolin, phthalater, alkohol denat. (ethyl alkohol/ethanol), aggressive tensider, aluminium, der blokerer porerne, hudirriterende emulgatorer, syntetiske farvestoffer, kunstig parfume, PABA, petrokemikalier, mineralske olier, silikone , ethoxylerede ingredienser, formaldehyd og formaldehyd-donorer, EDTA, octyl methoxycinnamate, UV filtre udvundet af kamfer, urea, DEA, TEA or PEGs.
Kan anvendes af personer der plages af eksem og psoriasis.
Ud i det gode vejr og nyd det. Men husk så, at allerede nu er solens stråler stærke, så en solhat og skygge må gerne kombineres med din solcreme ☀️
Dejligt forår til jer🌻

Post a Comment

You don't have permission to register

Reset Password