Vi tilbyder gratis fragt ved køb af over 300,00 DKK

Top

Aveda

  /  Aveda

Aveda

Skønhed, miljø og velvære

Siden det blev grundlagt i 1978, har Aveda produceret produkter ved hjælp af ingredienser, der er høstet med respekt for jorden og i harmoni med livet omkring den. Aveda består af en lang række skønhedsprodukter, der indeholder planternes livskraft samt rene æteriske olier.

Kunsten og videnskaben med rene blomster- og planteessenser er kernen i Avedas dna. De tilbyder et vidunderligt udvalg af plantebaserede produkter, der ikke er begrænset til hårpleje men inkluderer også hudpleje, makeup, purefume ™ og livsstilsprodukter.

Aveda: forbinder skønhed, miljø og velvære.

Aveda tester ikke på dyr og beder aldrig andre om at gøre det på deres vegne. Deres produkter er “testet af mennesker”. At være et dyreforsøgssfrit brand er en vigtig del af Avedas mission om, at passe på den verden vi lever i og for dem vi lever med og har været det siden grundlæggelsen i 1978. De stræber efter at være et eksempel på lederskab og ansvar for at pleje, ikke kun i skønhedens verden, men i hele verden. Forpligtelsen til at passe dyr og dyreliv når vidt og bredt. Faktisk lever og ånder Aveda for det.

You don't have permission to register

Reset Password